Een gym, maar dan anders…

Brooklyn gym:

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de fitnessindustrie, besloot Brett zelf een zaak uit de grond te stampen. Met zijn sportieve en professionele passie besefte hij beter dan wie ook: het is tijd voor iets nieuws in de fitnesswereld.

Waarin Brooklyn Gym zich dan onderscheidt? Een ongekende klantvriendelijkheid, de kwaliteit van training, fun en gezelligheid worden er onder één dak gecombineerd. Uniek in de sector!

Alle goeie dingen onder 1 dak is wat we met Brooklyn Gym hebben!

Zo kan je leren boksen op een goede manier,werken aan je spiermassa, werken aan je kwaaltjes met onze kinesisten of een aangepast schema volgen met onze voedingscoach.

Brooklyn Gym is een uniek concept waar je onbeperkt kan komen sporten.

Zo kan je bv s’ochtends komen boksen en s’avonds nog een yoga,circuit of open gym komen doen.

 #traintolive

Een gepassioneerd team

Om deze unieke aanpak waar te maken rekende Brett op een gemotiveerd team met dezelfde passie en drive.

Ondertussen voegden ook Lars, Ahmet, Arnout , Daan, Samet ,Nathalie, Sarah, Nick en Nele het team. Een team dat klaar staat voor de klant/sporter en dat instaat voor een unieke belevenis en de perfecte begeleiding.

Waarvoor kan je bij Brooklyn Gym terecht?

Bij Brooklyn Gym bieden we je een waaier aan mogelijkheden:

 • Bokszaktraining
 • Padstraining
 • Boksen techniektraining
 • Kickboks techniektraining
 • Circuittraining
 • Bootcamp
 • Krachttraining
 • Core training
 • Yoga/ hot yoga
 • Voedingsadvies
 • Personal training
 • Kinesitherapie
 • Revalidatietraining
 • Core stability (gegeven door Kinesisten)
 • Looptraining
 • voeding seminaries
 • Bilspiertraining
 • Krachttraining
 • Aerobics-back to basics

Laten we even duidelijk stellen: Brooklyn Gym is géén boksclub. Boksen is aan een stevige opmars bezig en vormt een basistraining om de conditie van onze klanten te verbeteren, maar we gebruiken deze training steeds in combinatie met circuittraining en functionele krachttraining in onze gym.

Samen met onze klanten werken we aan hun trainingsdoelen en helpen we deze te realiseren. Dit doen we op basis van een training die uitgewerkt wordt op maat. Geen twee personen zijn immers gelijk.

Ons team

Brett Sneyers

Zaakvoerder
Na mijn studies heb ik verschillende baantjes gehad, maar geen enkele job gaf me écht voldoening. Dus besloot ik bij Syntra de opleiding ‘Instructor B Fitness’ te volgen en van mijn passie mijn beroep te maken. De beste beslissing van mijn leven!

Na deze opleiding ging ik in de fitnesswereld aan de slag en deed ik bij een 6-tal clubs ervaring op. Het deed mijn ogen opengaan en sterkte me in mijn overtuiging: het kan anders en beter. Exact dat is wat we nu met Brooklyn Gym willen bewijzen.

Zelf beoefen ik van mijn 18de fitness en krachttraining, later aangevuld met boksen. Deze combinatie willen we onze klanten nu ook aanbieden in onze gym. Samen met een team enthousiaste collega’s ben ik ervan overtuigd dat we met dit unieke concept heel wat mensen in beweging krijgen. Een nieuwe, uitdagende manier van trainen voor iedereen!

Lars Terwingen

Bokstrainer
Na voetbal, taekwondo en fitness vond ik mijn passie in het boksen. Ik boks nu al 17 jaar bij Abdel Wahhabi, die ons land vertegenwoordigde in 1992 op de Olympische Spelen in Barcelona.

Verder ben ik ook begaan met het project ‘Opboksen’. Dit sociale project heeft als doel jongeren sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, waarden en normen mee te geven. De bokssport is daarvoor perfect geschikt.
Boksen is een complete sport waar verschillende onderdelen zoals lopen, kracht en techniek in elkaar overvloeien. Een echte uitdaging voor iedereen!

Samet Calgan

Bokstrainer

Ahmet Calgan

Bokstrainer/circuittrainer
Sporten maakt een groot en belangrijk deel uit van mijn leven!

Na een aantal sporten uit te oefenen heb ik mijn passie zowel bij thai-boxen als bij krachttrainingen gevonden. Zelf heb ik een aantal wedstrijden gevochten, maar er helaas ook snel mee moeten stoppen vanwege enkel- en rugblessures. Door deze blessures ben ik dan ook opzoek gegaan naar andere manieren om te bewegen. Ik leef onder het motto “ Winning in life is my journey”. Tijdens mijn zoektocht is mij opgevallen dat ik geen enkele club kon vinden waarin ik de combinatie ‘functioneel trainen’ en ‘boksen’ kon vinden.

Het was dan ook een droom voor mij om een trainingscentrum te vinden waar je alles onder één dak kan uitoefenen. De opening van Brooklyn Gym was hét droomscenario voor mij.

Als coach wil ik mijn passie met veel plezier delen binnen dit unieke concept van Brooklyn Gym. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen tijdens één van mijn trainingen!

Heb jij liever een one-to-one training en wil je je skills aanzienlijk verscherpen.. Dan help ik jou graag verder tijdens een privé sessie

See you soon!

Sarah Ricchetti

Looptrainster
‘Een bommetje energie’ , zo zou ik mezelf in 3 woorden kunnen omschrijven. Als kind kon ik al moeilijk stilzitten en deed ik aan gymnastiek, atletiek en zwemmen. Mijn studiekeuze werd al snel duidelijk en in 2009 studeerde ik af in de richting Lichamelijke Opvoeding. Twee jaar later kon ik de een extra opleiding van een postgraduaat aan de KHLIM hieraan toevoegen, nl. die van Bewegings-en gezondheidscoach.
Tot op vandaag geef ik al 9 jaar aerobiclessen met veel passie. Ik zocht op een bepaald moment in mijn leven naar een nieuwe sportieve uitdaging en ik besloot om me stapsgewijs klaar te stomen voor het lopen van een marathon. Een enorme leerrijke periode uit mijn leven, zowel mentaal als fysiek. Lopen verhoogde mijn levenskwaliteit en had invloed op andere aspecten in mijn leven. Ik kreeg vaak de vraag van vrouwen ‘hoe doe jij dat toch die marathons lopen’ of ‘ik zou dat ook willen kunnen’ waardoor ik besloot om me verder te verdiepen en me in te schrijven voor congressen gericht op de vrouwelijke atleet.
Wat me vooral deed trigeren om te starten met enkel vrouwen te begeleiden , is dat nog elke dag de vrouw naast de mannelijke meetlat wordt gelegd terwijl vrouwen tot in elke cel van het lichaam verschillen van de man. Ik wil vrouwen motiveren, inspireren en de positieve gevolgen van hardlopen laten ervaren. Want elke vrouw is in staat om al de verschillende afstanden die ze zou willen afleggen, ook effectief kan afleggen!
Bij Brooklyn Gym zal ik instaan voor de Women’s running class elke woensdagavond. Naast deze gezamenlijke running class bied ik ook individuele loopschema’s aan voor vrouwen die de smaak van hardlopen te pakken hebben en zich willen richten op langere afstanden.
Go outside – Get running – Feel great!

Arnaut Gielen

Yogaleraar | Health coach | Holistic psychologist
In 2014 ben ik afgestudeerd met twee masters in de psychologie en geen idee hoe ik mensen hiermee gelukkiger zou kunnen maken. Ik wist veel over psychologische problemen, maar veel minder over hoe men gelukkiger kan worden. Dus ik besloot me te focussen op positieve psychologie, een discipline die zich focust zich op mensen gelukkiger te maken. Dit pad heeft me uiteindelijk gebracht naar yoga, en mijn leermeesters in het Verre Oosten.

In yoga vond ik het einde van overbodig denken, waardoor nervositeit en stress geleidelijk weg gingen. In yoga vond ik een manier om mijn blessures te helen, iets waar dokters niet in slaagden. In yoga vond ik een manier waarmee ik mensen gelukkiger en gezonder kan maken, wat mijn ambitie als psycholoog volledig vervuld.

Hier in Brooklyn Gym kan ik mijn specialisatie in dynamische yoga zo goed mogelijk overbrengen. Leniger en sterker worden, blessures beter en sneller laten helen, stress los laten en psychologische flexibiliteit verhogen staan centraal in mijn lessen.

Nick Maesen

Sportkinesitherapeut

Nathalie Sfirtsis

Bar/onthaal

Aron Winnelinckx

Personal trainer | Voedingscoach

Nele Kranzen

Sportkinesitherapeut
Een fitness waar geen medische begeleiding aangeboden wordt is bijna niet meer denkbaar. Brooklyn gym loopt hier niet op achter. Voor mij persoonlijk is het werken in een fitness als kinesitherapeut optimaal. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Jarenlang heb ik intensief handbal gespeeld op hoog niveau. Afgelopen jaar ben ik hiermee gestopt om mijn carrière als kinesist en personal trainer uit te bouwen. Desalniette min ben ik nog altijd het liefste bezig met sport. Brooklyn gym biedt me de kans om mijn beroep als kinesitherapeut uit te oefenen in een sportieve setting en zo mijn patiënten op een actieve manier te laten revalideren.