Een gym, maar dan anders...

Brooklyn gym:

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de fitnessindustrie, besloot Brett zelf een zaak uit de grond te stampen. Met zijn sportieve en professionele passie besefte hij beter dan wie ook: het is tijd voor iets nieuws in de fitnesswereld.

Waarin Brooklyn Gym zich dan onderscheidt? Een ongekende klantvriendelijkheid, de kwaliteit van training, fun en gezelligheid worden er onder één dak gecombineerd. Uniek in de sector!

Alle goeie dingen onder 1 dak is wat we met Brooklyn Gym hebben!

Zo kan je leren boksen op een goede manier,werken aan je spiermassa, werken aan je kwaaltjes met onze kinesisten of een aangepast schema volgen met onze voedingscoach.

Brooklyn Gym is een uniek concept waar je onbeperkt kan komen sporten.

Zo kan je bv s’ochtends komen boksen en s’avonds nog een yoga,circuit of open gym komen doen.

 #traintolive

Een gepassioneerd team

Om deze unieke aanpak waar te maken rekende Brett op een gemotiveerd team met dezelfde passie en drive.

Ondertussen voegden ook Lars, Ahmet, Arnout , Samet ,Laura,Davide, Nick en Nele het team. Een team dat klaar staat voor de klant/sporter en dat instaat voor een unieke belevenis en de perfecte begeleiding.

Waarvoor kan je bij Brooklyn Gym terecht?

Bij Brooklyn Gym bieden we je een waaier aan mogelijkheden:

 • Bokszaktraining
 • Padstraining
 • Boksen techniektraining
 • Kickboks techniektraining
 • Circuittraining
 • Bootcamp
 • Krachttraining
 • Core training
 • Yoga/ hot yoga
 • Voedingsadvies
 • Personal training
 • Kinesitherapie
 • Revalidatietraining
 • Core stability (gegeven door Kinesisten)
 • Looptraining
 • voeding seminaries
 • Bilspiertraining
 • Krachttraining
 • Aerobics-back to basics

Laten we even duidelijk stellen: Brooklyn Gym is géén boksclub. Boksen is aan een stevige opmars bezig en vormt een basistraining om de conditie van onze klanten te verbeteren, maar we gebruiken deze training steeds in combinatie met circuittraining en functionele krachttraining in onze gym.

Samen met onze klanten werken we aan hun trainingsdoelen en helpen we deze te realiseren. Dit doen we op basis van een training die uitgewerkt wordt op maat. Geen twee personen zijn immers gelijk.

Ons Team

Brett Sneyers

Gym owner / Boxing&circuit trainer

Door een 6 tal jaar in de fitness gewerkt te hebben wist ik dat het anders en beter kon.

Door veel naar de VS te reizen ben ik enorm geïnspireerd geraakt door boksen en functioneel trainen.

Vooral de juiste mentaliteit miste ik in België!

In de gym moet een sfeer hangen waar iedereen op dezelfde lijn is, iedereen moet zich goed voelen.

Dik, dun ,sterk, zwak, maakt allemaal niet uit iedereen is een winner in Brooklyn en kan iedereen aanspreken!

 

 

 

#traintolive

 

 

 

 

 

Ahmet Calgan

Boxingtrainer / Circuittrainer

Sporten maakt een groot en belangrijk deel uit van mijn leven!

 

Na een aantal sporten uit te oefenen heb ik mijn passie zowel bij thai-boxen als bij krachttrainingen gevonden. Zelf heb ik een aantal wedstrijden gevochten, maar er helaas ook snel mee moeten stoppen vanwege enkel- en rugblessures. Door deze blessures ben ik dan ook opzoek gegaan naar andere manieren om te bewegen. Ik leef onder het motto “ Winning in life is my journey”. Tijdens mijn zoektocht is mij opgevallen dat ik geen enkele club kon vinden waarin ik de combinatie ‘functioneel trainen’ en ‘boksen’ kon vinden.

Het was dan ook een droom voor mij om een trainingscentrum te vinden waar je alles onder één dak kan uitoefenen. De opening van Brooklyn Gym was hét droomscenario voor mij.

Als coach wil ik mijn passie met veel plezier delen binnen dit unieke concept van Brooklyn Gym. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen tijdens één van mijn trainingen!

Heb jij liever een one-to-one training en wil je je skills aanzienlijk verscherpen.. Dan help ik jou graag verder tijdens een privé sessie

See you soon!

 

 

Davide Barile

Bootcamp trainer

Arnaut Gielen

Yogaleraar / Health coach / Holistic psychologist

In 2014 ben ik afgestudeerd met twee masters in de psychologie en geen idee hoe ik mensen hiermee gelukkiger zou kunnen maken. Ik wist veel over psychologische problemen, maar veel minder over hoe men gelukkiger kan worden. Dus ik besloot me te focussen op positieve psychologie, een discipline die zich focust zich op mensen gelukkiger te maken. Dit pad heeft me uiteindelijk gebracht naar yoga, en mijn leermeesters in het Verre Oosten.

In yoga vond ik het einde van overbodig denken, waardoor nervositeit en stress geleidelijk weg gingen. In yoga vond ik een manier om mijn blessures te helen, iets waar dokters niet in slaagden. In yoga vond ik een manier waarmee ik mensen gelukkiger en gezonder kan maken, wat mijn ambitie als psycholoog volledig vervuld.

Hier in Brooklyn Gym kan ik mijn specialisatie in dynamische yoga zo goed mogelijk overbrengen. Leniger en sterker worden, blessures beter en sneller laten helen, stress los laten en psychologische flexibiliteit verhogen staan centraal in mijn lessen.

 

Lars Terwingen

Boxing trainer

Na voetbal, taekwondo en fitness vond ik mijn passie in het boksen. Ik boks nu al 17 jaar bij Abdel Wahhabi, die ons land vertegenwoordigde in 1992 op de Olympische Spelen in Barcelona.

Verder ben ik ook begaan met het project ‘Opboksen’. Dit sociale project heeft als doel jongeren sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, waarden en normen mee te geven. De bokssport is daarvoor perfect geschikt.
Boksen is een complete sport waar verschillende onderdelen zoals lopen, kracht en techniek in elkaar overvloeien. Een echte uitdaging voor iedereen!

 

 

Nick Maesen

Sportkinesitherapeut

Onder het motto ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden’ start ik iedere werkdag. Het blijft een uitdaging om te achterhalen wat de oorzaken van iemands probleem kunnen zijn. Daardoor is mensen helpen mijn passie geworden, gaande van jonge sporters tot senioren die het huis niet meer kunnen uitkomen.

Zelf zit ik al sinds mijn 4e levensjaar in de sportwereld. Ik speel momenteel veldvoetbal bij Herk-de-Stad en speelde vroeger 2 seizoenen zaalvoetbal in 1e nationale. Ook ben ik reeds enkele jaren een sportverzorger/kinesitherapeut in het handbal, voetbal en zaalvoetbal op hoog niveau. Dit geeft een enorme meerwaarde in het beoordelen en behandelen van sportletsels.

Every problem has a solution!

Samet Calgan

Boxing trainer

 

 

 

Aron Winnelinckx

Personal trainer / Voedingscoach

Brooklyn Gym
JOIN THE CLUB

Kom langs en kijk hoe snel je de smaak te pakken hebt. Schrijf je nu in en sport in januari gratis!

#traintolive

Schrijf je hier in!