Open Gym

Verantwoord trainen met professioneel materiaal

Open Gym

In de open gym kan je gebruik maken van professioneel en goed onderhouden materiaal voor de perfecte workout. Bij Brooklyn gym streven we naar verantwoord trainen en volgen we de kwaliteit van de trainingen in de open gym nauwlettend op.

De open gym van Brooklyn gym onderscheidt zich van andere fitnessclubs door de professionele toestellen van topkwaliteit voor zowel krachttraining als cardio. Daarnaast hebben we bij Brooklyn gym ook toestellen van KEISER, wat uniek is in België.

Je kan vrij trainen in de open gym. Weet je niet waar te beginnen? Wens je meer uitleg over hoe je bepaalde oefeningen correct uitvoert? Dan kan Daan je daarbij helpen! Stuur een mailtje naar daan@brooklyngym.be met je contactgegevens (naam en gsm-nummer) en dan belt hij jou op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens krijg je een op-maat-gemaakt trainingsschema met persoonlijke uitleg. Leden van Brooklyn Gym kunnen gratis gebruik maken van deze service.

Wil je liever persoonlijke begeleiding en opvolging om je doel te bereiken? Dan helpen onze personal trainers je graag verder. Meer info: 013/66 42 21, info@brooklyngym.be of in de club.

De open gym is iedere weekdag open van 07u00 tot 21u30. In het weekend en op feestdagen is de gym open van 09u00 tot 15u00.

.

Brooklyn Gym
JOIN THE CLUB

Kom langs en kijk hoe snel je de smaak te pakken hebt. Boek nu online uw gratis proefles bij Brooklyn Gym!