Circuittraining

In groep verantwoord trainen

Circuittraining

Bij een circiuittraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening.

Een circuittraining heeft dus als doel om kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor mensen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

 

Trainers:  Ahmet Calgan Brett Sneyers en Davide Barile 

Voordelen van een circuittraining

 

  • Bij een een circuit wordt vaak het hele lichaam getraind. Dit is ideaal voor mensen die niet zo vaak kunnen sporten, maar toch het hele lichaam willen trainen.
  • De spiergroepen worden bij circuittraining individueel belast. Dit heeft als voordeel dat de spier sterker en groter wordt.
  • Circuittraining is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat circuittraining geen strikt instapniveau heeft.
  • Een circuittraining is een super workout voor je algemene uithoudingsvermogen.
  • Het voordeel van een circuittraining is dat het in groepsverband is, waardoor je nieuwe mensen kan leren kennen en elkaar kan stimuleren om net dat beetje extra te geven

Brooklyn Gym
JOIN THE CLUB

Kom langs en kijk hoe snel je de smaak te pakken hebt. Schrijf je nu in en sport in januari gratis!