EGYM

Ontdek dit innovatief trainingsconcept!

EGYM: FIT EN KRACHTIG IN 2x30min per week!

Uniek in Schulen en Herk-de-stad! De slimme krachttoestellen van EGYM!

 

EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met EGYM ideaal

Wat is E-gym?


EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam, met veel betere resultaten dan traditionele fitnesstoestellen. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

 

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de EGYM?

 

  • Tijdbesparend: je hebt maar 2×30 minuten per week nodig voor zichtbare resultaten en vooruitgang te zien, waardoor het zelfs binnen de drukste schema’s past. Geen tijd is geen excuus meer! Alles wordt éénmalig perfect op maat voor jou ingesteld.

 

  • Op maat: De zithouding, gewicht en meer worden bij elke sessie veilig opgeslagen op je polsband zodat je altijd maximaal traint.

 

  • Nooit saai: Je traint maximaal één minuut per apparaat zonder te wachten. Het interactieve display zorgt dat het nooit saai wordt en zorgt voor de juiste focus en afleiding. Voor dat je het goed beseft, mag je al weer naar huis.

 

  • Eenvoudig: Geen tijdverspilling meer aan het instellen van apparatuur of bedenken van oefeningen. Stap in het circuit en begin direct met trainen, zelfs als je een beginner bent.

 

  • Veilig: Onze gekwalificeerde coaches zullen bij de start alle toestellen perfect voor je instellen. Dit zorgt niet alleen voor een correcte houding en techniek, maar ook voor een verminderd risico op blessures.

 

  • Gegarandeerd resultaat: Verschillende trainingsmethoden en optimale spierbelasting zorgen voor een zichtbare vooruitgang.

Gratis Proefles!

EGYM is geschikt voor iedereen die in korte tijd dubbel zoveel resultaat willen behalen. Kom eens kennismaken en je bent zo overtuigd.


Brooklyn Gym
JOIN THE CLUB

Kom langs en kijk hoe snel je de smaak te pakken hebt. Schrijf je nu in en sport in januari gratis!